Szórakozás

Pszichés betegségéről vall az X-Faktor mentora

Nicole Scherzinger felfedte, hogy karrierje csúcsán étkezési zavarai voltak a testképzavara miatt.

Azt ugyan tagadja Nicole Scherzinger, hogy szakított Lewis Hamiltonnal, és Chris Brown-nal vigasztalódott, ellenben múltja sötét titkáról őszintén vallott. Az angol X-Faktor mentora életében először most beszélt arról, hogy évekkel ezelőtt pszichés betegséggel, súlyos bulimiával küzdött. Hiába lett a Pussycat Dolls frontasszonyaként a világ egyik legsikeresebb és legtöbbek által imádott énekesnője, ő utálta magát. Csúnyának és otrombának látta azt a nőt, aki a tükörből visszanézett rá. A testképzavara miatt pedig nemcsak nem találta a helyét a világban, de hánytatni kezdte magát. Amint akadt egy kis ideje, akkor azonnal megkínozta a szervezetét, de boldogabb nem lett, csak sokkal rosszabbul érezte magát.

A problémájával sokáig nem fordult orvoshoz, tagadta, hogy beteg lenne, holott a kézfején lévő sebek, amiket a fogai okoztak, és a folytonos eltűnései világossá tették mindenki előtt, hogy étkezési zavarai vannak.

Végül belátta, hogy a testképzavar és az önutálat rabja lett, így orvoshoz ment, ma pedig már elégedett az életével és a külsejével is.


Mentorként már magabiztos, de korábban nagyon nem szerette magát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik