Szórakozás

Kiakadt a vádakon az X-Faktor énekese

fehér zoltán (fehér zoltán, )
fehér zoltán (fehér zoltán, )

Fehér Zoltán szerint a nézőket megtévesztik feminin vonásai, a többi közt ezért kellett párbajoznia. Geszti Péter szintén az előítéletes gondolkodásmódban látja a problémát.

Szombaton este elstartolt az X-Faktor harmadik szériájának első élő adása, amely rögtön nagy meglepetést okozott a közönségnek és a tehetségkutató mentorainak. Bár a show-műsor bővelkedett kevésbé erős és jól sikerült produkciókban, a nézők mégis úgy döntöttek, a Feró által rockkirálynőként emlegetett Kvaka Andreát és a nagy visszatérőt, Fehér Zoltánt küldik párbajozni a továbbjutásért. A mentorok – mint már megírtuk –  3:1 arányban végül Geszti Péter versenyzőjének szavaztak bizalmat, akit meglehetősen váratlanul ért, hogy kétszer is bizonyítania kellett.

“Egyáltalán nem számítottam arra, hogy rögtön az első élő show-ban ilyen veszélyes helyzetbe kerülhetek. Nem tudom, mi lehetett az oka, csak találgatni tudok. Az előadásmódom miatt valószínűleg félreértenek az emberek. A lelki- és érzelmi világomból adódóan a mozdulataim miatt sokan azt gondolják rólam, hogy meleg vagyok. De nem vagyok az. Feleségem és gyerekem van, akiket mindennél jobban szeretek” – nyilatkozta lapunknak az énekes.



Zoltán értetlenül áll a támadások előtt – mint mondja – a 25 év alatt eddig egyszer sem vonták kétségbe nemi hovatartozását, most mégis gyalázkodó hozzászólások lepik el a fórumokat, amelyek nagyon megviselik az egyébként is érzékeny lelkű édesapát.

“Volt, aki azt írta, hogy az egyik élő show-ban fogom bejelenteni, hogy a saját nememhez vonzódom. Elképesztő és nagyon bántó ilyenekről olvasni, mert bár értékelem és nagyra tartom a kritikát, ez már inkább személyeskedés, ami ráadásul sértő is. Ennek ellenére megpróbálok majd változtatni a mozdulataimon, a következő adásban sokkal férfiasabb leszek, de továbbra is a szívemből fogok énekelni. Megerősített, hogy párbajoznom kellett, sokkal magabiztosabb lettem, és ezt a nézők is látni fogják jövő héten – tette hozzá az énekes.



Geszti Péter szerint sincs könnyű dolguk mentoráltjával. Zoltánhoz hasonlóan ő is úgy látja, hogy a nézők igazságtalanul, előítételek alapján döntöttek szombat este.

“Zoli az egyik legképzettebb hang a bandában, egy Takács Nikolas szintű énekes, szakmai rutin nélkül. Vannak benne bizonyos személyiségivonások, amelyeket sokan félreértenek. Én kifejezetten szeretem az olyan típusú előadókat, akikben van egyfajta érzékenység, amit meg is tudnak szólaltatni. Számomra nem az az igazi férfi, aki szőrösen jár a konditerembe, és aki az érzelmeit soha nem mutatja ki. Zoliról komolyan azt gondolom, hogy az elsők között a helye, de erőfeszítésnek kell alávetni, hogy megtalálja férfiasabb vonásait. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy többet ilyen helyzetbe, a kiesés közelébe ne kerüljön – nyilatkozta lapunknak Geszti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik