Szórakozás

TV2 az RTL-en! Ma médiatörténelmet írnak

Igencsak fennakadt azoknak a szeme, akik azt látták, hogy az RTL Klub egyik meghatározó arca, Istenes Bence a TV2 épületében forgat. Azt, hogy pontosan mi történt, most leleplezzük.

Ma este médiatörténelmi eseményre kerül sor az RTL Klub Brandmánia című műsorában. Ha valaki nem tudná, Istenes Bence műsora márkákról és a média izgalmas világáról szól. „Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ” – írják az ajánlóban.

A Brandmánia ma esti adásában egyebek mellett a prémiumcsatornákról is szó esik, így kerülhetett képbe a TV2 új csatornája, a SuperTV2 is.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogyan fordulhat elő, hogy az RTL Klubon adjanak hírt a konkurenciánál történtekről? Kolosi Péter programigazgató a következőket válaszolta a Hír24 által feltett kérdésre:

„A Brandmánia a reklámpiaccal foglalkozó műsor, ha ebben a világban valami jelentős dolog történik, arról beszámolunk. Így került a műsorba a SuperTV2 indulása is.”

A valóban szokatlan híranyagot máris nagy érdeklődés kíséri, mind a nézők, mind pedig a tévés és reklámszakma részéről, amelyeknek képviselői szinte biztosan ott ülnek majd ma este az RTL Klub képernyői előtt. Természetesen mi is kíváncsian várjuk a véleményeket, elemzéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik