Szórakozás

Végre lediplomázott az RTL műsorvezetője

Istenes Bence (Istenes Bence)
Istenes Bence (Istenes Bence)

Istenes Bence bár nagyon izgult, végül sikerült az államvizsgája. Pedig olyan tétel is akadt, amiről alig tudott valamit.

Óriási megkönnyebbüléssel jött ki az államvizsgáról Istenes Bence, aki a napokban sikeres államvizsgát tett. Az RTL Klub műsorvezetője nagyon izgult a megmérettetés előtt, hiszen volt olyan tétel, amiről igazán keveset tudott. „Voltak tételek, amiket nagyon jól tudtam, és voltak, amiket nagyon nem tudtam. Nagyon sokat dolgoztam és keveset tudtam tanulni, de azért volt egy átfogó tudásom” – mesélte a Fókusznak Istenes Bence, aki végül két olyan tételt húzott, amelyről jócskán tudott beszélni.

„Amikor kihúztam őket, nem mertem felnevetni. Pedig egyből tudtam, hogy ezek olyan dolgok, amikről sokat lehet és tudok is beszélni” – nyilatkozta a friss diplomás tévés, aki szakdolgozatát is sikeresen megvédte. Tudását így négyes osztályzattal jutalmazták.

„Utólag mindig könnyen beszél az ember, pedig aggódtam. Persze szerencsém is volt, jó tételt húztam, tudtam is, de azért előtte izgultam. Most meg már úgy vagyok vele, mint az érettségivel…felesleges volt ennyire aggódnom” – tette hozzá Istenes Bence, aki édesanyjának újságolta el először sikeres államvizsgájának hírét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik