Szórakozás

Bódi Margó: „Szétment az agyam!”

bódi margó (bódi margó, )
bódi margó (bódi margó, )

Az énekesnő újabb részletekről számolt be a Hír24-nek betegségével kapcsolatban. Azt is elárulta, jelenleg milyen állapotban van.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, Margónak elmeszesedtek a nyaki erei, emiatt fülzúgása volt, és szédült. Miután kiderült, hogy mi okozza a tüneteit, infúziós kezelést írtak elő számára, ám ettől sem lett sokkal jobban.

„Mivel nem múltak el a tüneteim, elmentem egy természetgyógyászhoz. A szakember egy speciális keveréket írt fel nekem, amelyet a nyaralásunkon a szálloda szakácsa elkészített számomra. Ebben rengeteg fokhagyma, citrom és ásványvíz van. A tunéziai szakács még különböző leveleket is beletett a főzetbe, amelyet minden nap ittam. Eleinte nem gondoltam volna, hogy hat, de szinte teljesen meggyógyultam tőle. Elmúlt a fülzúgásom, a fejfájásom, nem szédülök. Pedig az utóbbi időben már rettenetesen szenvedtem. Szétment az agyam már attól is, ha folyt mellettem a víz” – panaszolta Margó.

A híresség azt is elárulta, hogy bár jobban van, de az orvosi kezelését nem hagyják abba. Hamarosan újabb infúziós kúrán vesz majd részt.

„Én valójában abban reménykedem, hogy esetleg az infúziózást is elhagyhatjuk majd. A speciális főzetet továbbra is iszom, mert az tisztítja az ereket, és javítja az egészségi állapotomat” – tette hozzá a híresség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik