Szórakozás

Bódi Margó mindent elmond a gyanúsított olimpikonról

A Bódi családdal mindig történik valami izgalmas dolog. Most például kiderült, hogy egy helyen nyaraltak Pars Krisztián kalapácsvetővel, akit azzal gyanúsítanak, hogy megrángatott egy postást.

Bódiék néhány napja jöttek haza Tunéziából, ahol véletlenül egy helyen laktak Pars Krisztiánnal, aki szüleivel és barátnőjével pihent. Margó a Hír24-nek elmondta, miután alaposabban megismerte az olimpiai bajnokot, kizártnak tartja, hogy bántalmazta a postást, szerinte rendes fiatalember, aki a légynek sem tudna ártani.

„Meglepődtünk, amikor Krisztián oda jött hozzánk a szállodában és szívélyesen üdvözölt bennünket. Kiderült, hogy egy évvel ezelőtt az egyik szombathelyi fellépésünk alkalmával adtunk neki egy CD-ét. Sajnos nem emlékeztem rá. Az olimpiát végignéztük Bódival, onnan ismertem meg. A nap folyamán bemutatta a szüleit is, hiszen őket is elhozta nyaralni. Anyukájával beszélgettem és elmondta, hogy Krisztián nagyon jó gyerek, szorgalmas, jó szívű, tisztelettudó ember. Pár nap ismeretség után meg tudom erősíteni, hogy tényleg tisztelettudó és szeretetreméltó volt” – mesélte az énekesnő, akinek Krisztián részletesen beszámolt az ominózus esetről, ami miatt végül garázdasággal gyanúsítják. Elmondta, hogy a postás, akit állítólag bántalmazott, csúnyán szidta a barátnőjét, emiatt ő emelt hangon számon kérte. Állítja, nem bántalmazta a férfit, aki végül mégis feljelentette, mert szerinte, Pars Krisztián hátulról megfogta a nyakát és megrángatta.

A napokban egyébként szembesítették a sportolót és a postást, de az álláspontok nem közeledtek, tehát a postás állítja, hogy bántalmazták, míg a kalapácsvető ezt cáfolja.

Margó azt mondja, ő hisz Krisztiánnak. Ám azt is elmondta neki, hogy olimpiai bajnokként még óvatosabban kell viselkednie, mint eddig, ugyanis folyamatosan reflektorfényben van, és még akkor is beleköthetnek, ha semmit nem csinált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik