Szórakozás

Órákat váratták Kocsis Tibort

Az X-Faktor nyertese leginkább Madonna miatt utazott Hollandiába, ahol egy hetet pihent. Az énekes órákat állt sorban, hogy kedvencét, Madonnát a legjobb helyről nézhesse az amszterdami koncerten.

Igazán ráfért már a pihenés Kocsis Tiborra, aki egész évben kemény dolgozott. Az X-Faktor második szériájának győztese egy hét pihenést iktatott be, melyet Hollandiában töltött. Tibor igyekezett a maximálisan kipihenni magát az egy hét alatt, ezért úgy időzített, hogy kedvenc előadója, Madonna koncertjét is megnézhesse Amszterdamban.

Az énekes nem bízta a dolgot a véletlenre, szeretett volna minél közelebb férkőzni kedvencéhez. Ezért az elsők között érkezett meg a koncert helyszínére, ahol tíz órát várt a bebocsátásra. „Mivel jó helyről akartam látni a koncertet, már tíz órával a kapunyitás előtt kimentem a stadionhoz. Csak akkor mozdultunk el a sorból, ha mosdóba kellett mennünk. Elég gyorsnak bizonyultam, mert sikerült a hetes sorszámot megszereznem, így a színpad előtti részből néztem végig a popdíva frenetikus koncertjét” – újságolta a Story magazinnak Kocsis Tibor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik