Szórakozás

Zámbó Krisztián zokogott Keresztes Ildi döntése miatt

zambo-krisztian(430x286)(2).jpg (zámbó krisztián, )
zambo-krisztian(430x286)(2).jpg (zámbó krisztián, )

Zámbó Jimmy fiát továbbra is láthatják a nézők az X-Faktorban, ugyanis Keresztes Ildikó döntése alapján továbbjutott az élő műsorba.

Ildikónak hat versenyző közül kellett döntenie, kit vigyen magával a további adásokba. Nem volt könnyű dolga, hiszen a már nem tinédzserkorú versenyzői kiválóan teljesítettek. Ennek ellenére döntenie kellett, amivel nem kevés könnyet csalt ki a versenyzők szeméből, akik persze őt is megríkatták.

Hosszas mérlegelés után két fiú és egy lány mellett döntött. Kovács László Stone el sem hitte, amikor mentora közölte vele, folytatódik számára a verseny. A férfi már épp azt mérlegelte, feladja az éneklést, ha kiesik az X-Faktorból.

Lass Bea szinte elájult a félelemtől, majd az örömtől, amikor mentora közölte vele a pozitív döntését. A lány úgy zokogott, hogy az szinte már ijesztő volt. Ildikó közölte is vele, hogy szedje össze magát a továbbiakban.

A legnagyobb várakozás Zámbó Krisztián szereplését előzte meg. Jimmy fia első produkciójával lenyűgözte a mentorokat, de a táborban nagyon gyengén teljesített. Úgy tűnik azonban, hogy a hullámvölgyből sikerült kilábalnia, mert vasárnap kiválóan énekelt és ezzel kivívta a továbbjutást. Amikor ezt megtudta, zokogni kezdett. Elárulta, rég nem könnyezett már, ám azt, hogy ez most megtörtént, megköszönte mentorának. Ördög Nóra az este végén azt mondta Krisztiánnak, édesapja most büszke lenne rá. Erre a fiú megjegyezte, inkább majd a végén lesz az.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik