Szórakozás

Ők az X-Faktor versenyzői

X-Faktor-logo(960x640).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(960x640).jpg (x-faktor, )

Eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak jövő szombaton az X-Faktor 2012 első élő show-jában.

Geszti Péter, mentorsegédjével, Tiszttartó Titusszal egy Duna-parti villában várta a mentorházba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő show-ba.
– Mindent összevetve végül is inkább a kockázatosabb utat választom, mert az engem jobban érdekel egy kicsit – indokolta a döntést a mentor.

Oláh Gergő (23), Szabó Dávid (26) és Fehér Zoltán (25) döntősök a fiúk közül.


Gesztiéknek nehéz volt a döntés

Malek Miklós és már jól bevált mentorsegédje, Tóth Gabi feladata az volt, hogy rendhagyó módon hét lány közül válassza ki azt a hármat, akik jövő szombaton bizonyíthatnak. A nagyon erős mezőnyből Malek Miklós a mentorház első estéjén nem is tudott döntést hozni.

– Ma este biztos nem tudom eldönteni. Szerintem alszom rá egyet és holnap kiderül, hogy mi lesz – fejezte be a napot a mentor.

A másnap meghozott döntése értelmében Csobot Adél (18), Antal Tímea (19) és Kvaka Andrea (22) azok a tehetséges versenyzők, akik a hét lány közül bekerültek az élő show-ba.


Malek Mikinek és Tóth Gabinak tetszett, ami hallottak

Az X-Faktor 2012 Keresztes Ildikó és Nagy Feró mentorházával folytatódik ma este, amikor a csapatokkal és a 28 éven felüliekkel teljessé válik a 12 döntős névsora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik