Szórakozás

Összeomlás szélén az elhagyott Katy Perry

John Mayer két hónap alatt már másodszor hagyta faképnél Katy Perryt, mert nem bírja a kötöttséget. Barátai összeomlástól féltik a hírességet.

Katy Perry megint csalódott a férfiakban és a szerelemben, de mindezt csak magának köszönheti, ugyanis hiába próbálta mindenki lebeszélni John Mayerről, ő elhitte a nőcsábász zenész minden szavát, most pedig jól magára maradt egy újabb lelki sebbel. Mayer ugyanis a napokban újra véget vetett a románcuknak, mivel kezdett túlságosan szoros lenni a kötelék, ami számára egyelőre kezelhetetlen helyzet.

Katy viszont teljesen érthetően semmilyen formában nem hajlandó többet hallani Johnról, aki két hónap alatt már második alkalommal táncol ki a románcukból. Mindezt úgy, hogy az együtt töltött időszakban sem viselkedett éppen mintabarátként. Gyakran hosszú napokra eltűnt bulizni, majd mindenféle magyarázat nélkül megjelent, és visszaédesgette magához Perryt. Aztán, amikor minden újra tökéletesnek látszott, akkor újra lelépett vagy kitalálta, hogy levegőre van szüksége, mert nem bírja a kötöttségeket.

Most viszont eljátszotta az utolsó lehetőségét, és nem térhet vissza Katy ágyába, bár a dögös díva az első szakításuk után is ezt mondta, aztán két hét múlva mégis újra egy párt alkottak.


Második nekifutásra is szakítás lett a vége

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik