Szórakozás

Szakított az álompár

lewis hamilton-nicole scherzinger (nicole scherzinger, lewis hamilton, )
lewis hamilton-nicole scherzinger (nicole scherzinger, lewis hamilton, )

Hetekkel ezelőtt a legnagyobb titokban újra véget vetett románcának Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger. A történtekre csak most derült fény.

Óriási változások vannak Lewis Hamilton életében. A napokban eligazolt nevelő csapatától a Mercedeshez, most pedig kiderült, hogy Nicole Scherzingernek is búcsút intett. A szakítás három hete történt, miután a Forma-1 világbajnoka úgy döntött, hogy a karrierjére kell koncentrálnia, és nem azzal foglalkoznia, miként tudja életben tartani a lángot távkapcsolatukban. Az énekesnő ugyanis az év nagy részét Lewis hazájában tölti mint az angol X-Faktor mentora, vagyis sok idejük nem volt találkozni.

Mindemellett azt beszélik, a napokban meggondolta magát Hamilton, miután meglátta, hogy exszerelme egyik legjobb barátjával, Chris Brownnal melegedett össze egy klubban. A párosról készült fotók látványa állítólag ráébresztette, hogy mégis csak kell neki Scherzinger. Ezért a múlt hétvégén Los Angelesbe utazott, hogy átbeszéljék a jövőjüket. Azt azonban nem tudni, hogy mire jutottak.


Harmadik szakításuk sem tűnik véglegesnek

A versenyző és a Pussycat Dolls egykori frontasszonya 2007-ben szerettek egymásba, miután találkoztak az MTV Europe Music Awardson. Majd tavaly januárban szakítottak egy rövid időre, de a kibékülésük csak októberig tartott, aztán idén ismét felmelegítették románcukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik