Szórakozás

Halálosan berúgott és mellet villantott az RTL felfedezettje – Fotó

Delhusa arajelöltjei közül többen botrányosan felöntöttek a garatra: tántorogtak, estek-keltek, és többen villantottak is a túl sok alkohol hatására az I Love Gjoni című műsorban.

A lányok reggel azt a feladatot kapták Gjonitól, hogy változzanak olyan gyönyörűvé és illatossá, mintha egy fáraó ágyasai lennének. A 12 versenyző gondolkodás nélkül tett eleget közös szerelmük kérésének, aki ezután bekötött szemmel végzett minőségellenőrzést. A lányok egyenként járultak színe elé, hogy tapintás, illat és ízlelés alapján a legmagasabb pontszámot kapják.

Végül a négy legszexibbnek értékelt arajelölt közös randevún vehetett részt Gjonival. Limuzin gördült be a luxusvilla elé, amely Budapest nevezetességeinek körbejárása után egy szórakozóhelyre vitte utasait. Már az autóban elkezdődött a féktelen italozás: egymás után ürültek ki a pezsgősüvegek. A versenyzők hamar szexbombákká változtak, akikről Gjoni egy albumra való pikáns fotót is készített. A lányok a limuzinból kihajolva üvöltöztek a járókelőknek, majd kisvártatva megérkeztek a csak nekik kibérelt szórakozóhelyre.

Az ital ekkorra már annyira megtette hatását, hogy a botladozó szereplők minden gátlás nélkül kezdtek el erotikusan riszálni, rúdon pörögni, vagy épp felmászni a bárpultra. Gjoni a féktelen party hatása alatt mind a négy lánnyal csókolózott. Közülük néhánynak később azonban annyira megártott az alkohol, hogy csak a földön ülve tudták tétlenül figyelni az eseményeket, majd az arcukon teljesen szétkenték a nekik szánt csokitortát.

A legérdekesebb azonban mégis a hazaérkezés volt. A szőke angoltanár, Riki annyit ivott, hogy a házban csak faltól falig, botladozva tudott közlekedni. A lány alig talált el az ágyáig, ahonnan egy szerencsétlen mozdulat következtében le is esett. Gjoni földön fetrengő arája ezután kénytelen-kelletlen mellet is villantott az éjjellátó kamerának. A félmeztelen Riki percekig feküdt a földön alkoholmámoros állapotban, közben hadonászott és mindenfélét ordibált.

A vad buli után a Fényceremónia következett: Évának, Ildikónak és Melindának kellett hazamennie, így már csak kilencen maradtak versenyben Gjoni szerelméért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik