Szórakozás

Delhusa Gjon nemi szervét is láthattuk tegnap este

Elindult végre Delhusa Gjon párkereső show-ja. Mint ismeretes, a felvételek jó ideje dobozban állnak, és sokan azt hitték, talán már soha nem is kerül képernyőre a műsor. Ők tévedtek, ugyanis tegnap este elstartolt az I love Gjoni.

Már az első rész sem volt pikáns jelenetektől mentes. Kezdődött azzal, hogy a villába beköltöző 16 hölgyet Gjoni életnagyságú szobra fogadta, amely aprólékosan bemutatta, hogy a hírességnek mije is van. Nem csoda, ha a versengő nők sikoltoztak örömükben, még meg is simogatták a szobrot.

És még csak ezután következett Gjoni igazi nagy belépője. Az énekes Rambóként érkezett helikopteren, amitől a lányok máris elaléltak. Mindegyikük szemében ott volt: meg akarják szerezni ezt az izmos macsót. Aztán ki-ki vérmérséklete szerint hozzá is látott a szívtipró celeb elcsábításához, aki láthatóan hagyta magát.

Már az első adásban két lányt is megcsókolt, sőt Erikát az ágyába is bevitte. Igaz, egyelőre még szex nem volt, de egy-egy csók azért elcsattant. Aztán Katóval is közelebbi kapcsolatba került a híresség, ő is csókban forrott össze Gjonival. A többi lány sem akart kimaradni a jóból, éppen ezért, amikor csak lehetett, jól odadörgölődtek a hírességhez, aki láthatóan mindegyiküknek bejön.

A versengő nők között ismerős arcot is felfedeztünk. Éva korábban Benkő Dániel feleségkereső show-jában is feltűnt, de a lantművész végül nem őt választotta. Ám az elszánt szingli nem adta fel, hogy celeb lesz az ura, így most Delhusáért küzd.

A sors azonban kegyetlen és bár még csak épp hogy az első intim pillanatokon vagyunk túl, négy nőnek máris távoznia kellett Delhusa háreméből. Ők persze nem voltak vidámak, de így is csomagolniuk kellett.

Gjoni még fülledtebb kalandjait már az RTL2-őn láthatják a jövő héttől azok, akiket érdekel, hogyan hódít az énekesből Rambóvá avanzsált Delhusa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik