Szórakozás

Öngyilkos akart lenni Molnár Anikó?

molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )
molnar-aniko(430x286)(3).jpg (molnár anikó, )

Az egykori valóságshow-szereplő azt állítja, megtalálta a belső békéjét. Ám azt sem tagadja, voltak hatalmas hullámvölgyek az életében.

A megtalált, feltételek nélküli boldogságról vallott Molnár Anikó a TV2 Aktívjának. „Ez a boldogság nem kötődik semmihez, ma már nem azt mondom, hogy azért vagyok boldog, mert szerelmes vagyok, vagy mert szép otthonom van. Megtaláltam a belső békét” – vallotta Anikó.

Az egykori valóságshow-győztes azt azonban nem tagadta, hogy korábban voltak öngyilkos gondolatai, volt olyan helyzetben, hogy úgy érezte: innen nincs kiút. Hozzátette, most is vannak problémái, de már nem fordul be ezektől. „Semmi értelme, hogy ezeken gondolkozzak és negatívan lássam az életet – vélekedik.– Ha rossz dolgokat árasztok ki az univerzumba, azt fogom visszakapni.”


„Ha visszagondolok a régi életemre, az öngyilkos és rosszabbnál rosszabb gondolataimra, sokat tanultam belőlük. Akkor biztos voltam benne, hogy nincs kiút, mégis itt vagyok. Most, hogy ezt megtapasztaltam, tudom, mindenből fel lehet állni: legyen ez betegség, szakítás, munkaprobléma, pénztelenség. Ezek tanítások, amiket odafentről kapunk, meg kell találni, hogy ezt miért kapjuk” – mesélte Anikó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik