Szórakozás

Kiakadt, ezért kitálal az RTL Klub felfedezettje

VV Béci dühös, mert a magyar rádiók nem játszák a dalait. Éppen ezért úgy döntött, kipakol a zeneiparban szerinte ma is létező összefonodásokról.

A valóságshow-hős azonnal elkezdte gyártani saját zenéit, amikor másfél éve kilépett a villa kapuján, azonban azóta sem sikerült kiharcolnia, hogy a rádiók játsszák a szerzeményeit. “Egyszerűen nem értem, hogy az általam készített számok miért nem képviselnek akkora értéket a rádióknál mint a többi zenész művei. Már mindent kipróbáltam: sokszor csiszoltam a zenémen, legutóbb például angol nyelvű dalt adtunk ki” – mondja Béci, aki neheztel a hazai rádióállomásokra.


Bécinek az esik a legrosszabbul, hogy sokszor még válaszra sem méltatják. “Ha Amerikába küldök ki egy zenét, egy napon belül konkrét választ kapok: azt is megírják, ha szeretnének foglalkozni velem és azt is, ha nem. Ehhez képest itthon legtöbbször messziről elkerülnek. Nem jön reakció a leveleimre, de telefonon sem szoktak visszahívni” – állítja a volt Való Világos, aki szerint ma csúszópénz vagy szoros összefonódások nélkül nincs esélye a feltörekvő zenészeknek.

A Young G művésznéven dolgozó Béci legutóbb néhány hete publikált új zenét, amelyben angolul rappel és a Megasztár felfedezettje, Lakatos Yvette szolgáltatja a fülbemászó női vokált. Hiába a jól hangzó koncepció és a jó párosítás, egyenlőre ez a dal sem kellett az országos rádióknak, csak néhány vidéki csatorna játssza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik