Szórakozás

Így fiatalodik birkaőssejttel az X-Faktor mentora

Simon Cowell (Simon Cowell)
Simon Cowell (Simon Cowell)

Simon Cowell megszállottan harcol az öregedés elkerüléséért, ezért még juhok méhlepényéből készült krémeket is hajlandó az arcára kenni.

Az X-Faktor megalkotója és korlátlan ura, Simon Cowell nemcsak egy kemény férfi, de az egyik leghiúbb is, akit a Föld a hátán hordott. A Carmen Electrával randizgató mogul fanatikusan keresi az újabb és újabb módszereket, amelyek meggátolják az öregedést, vagy legalábbis a nyomait eltüntetik. Korábban kipróbálta már a vitamininjekciókat, a botoxot, a különféle turmixokat, a méregtelenítést, a masszázst, de egyik sem hatott a ráncokra a Simon által elvárt szinten. Aztán olvasott egy új kezelésről, amelynek fő alkotóeleme a juhok méhlepénye. Adott neki egy esélyt, és miután évekkel ifjabbnak tűnik tőle a bőre, azóta is rendszeresen alkalmazza a kissé visszataszítónak hangzó kúrát.


Bármire hajlandó a fiatalságért

Az eljárás lényege, hogy a birkamamák magzatvizéből és placentájából tápanyagokban gazdag őssejteket vonnak ki, amelyeket kizárólag természetes összetevőkből készült krémekhez adnak. Majd a mixtúrát az arcra kenve, felélénkítik a sejtek regenerálódását, és ettől fiatalabbnak tűnik bőr. De persze nem lehet akármilyen juhokból hozzájutni a sejtekhez. Fontos, hogy az állatok mindennemű modern környezettől távol, a természetben fejlődjenek, így véletlenül sem jut méreganyag a szervezetükbe.

Az amerikai X-Faktor mentorához hasonlóan Tom Cruise is bizarr módszerrel tartja fiatalon magát. A különbség csak annyi, hogy az ő csodakrémében fülemüleürülék van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik