Szórakozás

RTL-essel reklámozza a TV2 saját műsorát

nagy feró (nagy feró, )
nagy feró (nagy feró, )

Mindenki megdöbbent azon, hogy a The Voice hivatalos Facebook-oldalára felkerült a konkurens műsor mentorának, Nagy Ferónak a fotója. Az RTL keményen válaszol a történtekre.

Néhány órája különös Facebook-bejegyzésre kapták fel a fejüket az X-Faktor rajongói, ugyanis kedvenc mentoruk a TV2 új tehetségkutató műsorának hivatalos oldalán látható. Mindenki megtörölheti a homlokát, hiszen Nagy Feró csak egy furcsa gerillaakció részeként került a konkurens csatorna oldalára. A Beatrice frontembere láthatóan egy tévéfelvételből kivágott pillanatképen “V” betűt formál ujjaival, amely a The Voice szerint a műsor kezdőbetűjét szimbolizálja. Ezt egyébként csak ők gondolják így, mindenki más a győzelem szimbólumát látja Feró által megformálni.

A TV2 közösségi oldalán arra szólította fel a kedvelőket, hogy bátran osszák meg a képet ismerőseikkel. A hivatalos oldal készítői ezután arra kérték a nézőket, hogy maguk is készítsék el fotóikat, amelyeken a The Voice logóját szimbolizáló “V” betűt mutatnak.

„Köszönjük a TV2-nek az X-Faktor promóciót. Ez a kép is azt bizonyítja, valóban igaz, hogy Magyarország első számú tehetségkutatója az X-Faktor. Egyébiránt mindenki tudja, hogy a Feró által mutatott V betű valójában mit is jelent…” – reagált a képre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A Feró által mutatott „V” betű valójában a győzelmet jelképezi. A mutató- és középső ujjunkkal, tenyérrel kifelé mutatott jel a középkori Angliából származik, ez mára a győzelem és a béke egyik legelterjedtebb szimbóluma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik