Szórakozás

Civilként buliztak a sztárok a Szigeten

A sztárok nagy része sem hagyta ki Európa egyik legnagyobb buliját, a Sziget Fesztivált. Hírességeink önfeledten vettek részt a programokon.

Civilként igyekeztek részt venni sztárjaink kedvenc hazai fesztiváljukon, a Szigeten. Azt azonban a tömeg ellenére nem úszták meg, hogy olykor minden szempár rájuk szegeződjön. Olykor nagyobb feltűnést keltettek, mint a fellépők.

Ördög Nóra például férjével, Nánási Pállal ölelkezve, összebújva bulizott, de Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri is a feleségével érkezett. Voltak, akik egyedül jöttek:  Varga Viktor extrém öltözetben, fekete motor hátán érkezett, Karsai Zita folyamatosan táncolt, de például Keresztes Ildikó, Presser Gábor és Rúzsa Magdi együtt bulizott a Magyar Dal Napján.

Sokan közülük elmondták, hogy ez a fesztivál az, amin felnőttek, és hogy milyen sok emlék köti őket ide. Keresztes Ildikó azt is megjegyezte, sajnálja, hogy nem született hippinek, és már várja a jövő nyarat, a következő Szigetet, mert biztosan akkor is ellátogat majd a rendezvényre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik