Szórakozás

Eltiltották kislányától Tom Cruise-t

A Szcientológiai Egyház vezetői nem engedik Tom Cruise-nak, hogy legkisebb gyerekét lássa, mert azzal megszegné a szigorú szabályaikat.

Nem csoda, hogy Tom Cruise-nak kezd elege lenni a Szcientológiai Egyházból, és a kilépést tervezi, ugyanis a vallás vezetői nem engedik, hogy Surival személyesen találkozzon. Az egyház írott szabályai kimondják, hogy minden kapcsolatot meg kell szakítani azzal az emberrel, aki elhagyja a szcientológusokat. Katie Holmes és Suri pedig pont ezen kategóriába tartoznak, hiszen röviddel a válás után a színésznő újra csatlakozott a katolikus egyházhoz, és lányát is vitte magával, ezzel jelezvén, hogy minden létező módon elhatárolódnak L. Ron Hubbard gyülekezetétől.

Tehát, ha Tom a jövőben is részt venne legkisebb csemetéje életében, azzal megszegi a szabályokat, hiszen a többi tag a leírtaknak megfelelően, minden kiugrott egykori hittársat bojkottált. Sokan pedig szóvá is tették, amikor Cruise Disneylandbe vitte Surit, hogy vele kivételeznek a hírneve miatt, így felsőbb kérésre a színész azóta sem látta személyesen lányát.


Nem lehetnek együtt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik