Szórakozás

Kivételeznek az RTL Klub sztárjával? Mindent megkap?

Valóban léteznek olyan sztárok az RTL Klubnál, akik bármit megtehetnek, minden kérésüket teljesítik? A pletykák erről szólnak, a csatorna viszont cáfol.

Az átlagember valahogy úgy képzeli, minden csatornánál vannak olyan sztárok, akiket különlegesen nagy becsben tartanak, és szinte mindent megtesznek azért, hogy ne igazoljanak át máshová. Mindenféle pletykák keringenek külön lakosztályokról, egyedi személyzetről, és az óriási hisztikről. Hallottunk már olyanokról is, amikor állítólag egy magából kifordult műsorvezető miatt órákra le kellett állnia egy egész stábnak, vagy éppen a műsorvezető új díszletet követelt, mert az eredeti – ami egyébként sok pénzbe került – nem tetszett neki.

A Bors szerint Hernádi Juditot szintén különlegesen nagy becsben tartják az RTL Klubnál, állítólag minden kívánságát teljesítik. A csatorna programigazgatója, Kolosi Péter a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem tud arról, hogy bármelyik képernyősüknek a valóságtól elrugaszkodott kérései lennének, és ez mindenkire igaz. Kolosi Péter azt is kijelentette, valóban minden sztárjukkal személyes kapcsolatban vannak, és természetesen mindent megtesznek azért, hogy jól érezzék magukat, de kéréseiket csak akkor teljesítik, ha az szakmailag indokolt. A programigazgató az elmúlt időszakból nem tudott példát említeni arra, amikor valamelyik képernyősük olyan dolgot követelt volna, ami ne lett volna reális, vagyis senki nem kért toronyórát láncostól vagy lakosztályt ötfogásos vacsorával.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A világsztárok azonban maguk sem tagadják, hogy luxusigényeik vannak, ezeket gyakorta megtapasztalhatják a magyarországi vendéglátóik. Grandmaster Flash, a világ első klasszikus DJ-je állítólag decemberi magyarországi turnéján egy egész listát nyújtott be különleges elvárásairól. Azt suttogták, hogy külön kisbuszokat, luxusautót akart, lakosztályába hatalmas televíziót a kedvenc DVD-válogatásával. Természetesen a kiváló borok, a lazac és a kaviár sem hiányozhatott a listáról.

Jennifer Lopezről az a hír járja, hogy az öltözőjét és a lakosztályát is csak fehér dolgokkal szabad berendezni, amikor koncertezik.

A TV2 sztárjai közül például Liptai Claudiát emlegették úgy, mint aki nagy becsben van tartva, de ugyanez a hír járta az MTV-nél Fábry Sándorról is. Persze ezeket a híreket a csatornák többnyire cáfolják.


Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik