Szórakozás

Drága szobor készül Benkő Dániel intim testrészéről

benkő dániel (benkő dániel)
benkő dániel (benkő dániel)

Egy erotikus szobrászművész vállalta, hogy bronzból formálja meg Benkő Dániel legintimebb testrészét. A pikáns testlenyomat elkészítését Dániel kitörő lelkesedéssel fogadta, büszkén mutatja meg férfiasságát a világnak.

Papp Zsuzsa erotikus szobrászművész már korábban is készített pikáns testlenyomatot hírességek testrészeiről, de most minden eddiginél extrémebb feladatra vállalkozott. Hetek óta érlelődik benne a gondolat, hogy egy különleges bronzszobor formájában örökítse meg nagy kedvence, Benkő Dániel büszkeségét.

„Csodálom Dániel nyitottságát és bátorságát, valamint imádom azt a művészeti vonalat, amit képvisel. Arra gondoltam, hogy a lenyomattal ajándékképpen végre maradandó keménységűre szilárdítom a férfiasságát” – meséli a szobrászművész, aki már 15 éve gyárt hasonló alkotásokat. Zsuzsa elárulta, hogy elsőként bőrbarát szilikon segítségével veszi majd le Dániel legintimebb testrészének mintáját, amit ezután gipszformaként tökéletesít és végül egy öntödében bonyolult eljárással alakítja bronzszoborrá.

A meztelenkedő lantművész kitörő lelkesedéssel fogadta az ötletet, és már nagyon várja az előreláthatólag 4-5 kilós, több százezer forintos értékű szobor elkészültét.

„Megtisztelő, hogy Zsuzsa modellnek kért fel engem és a legintimebb testrészemet. Én minden nap látom a férfiasságomat, és nagyon elégedett vagyok vele, remélem, hogy a publikumnak is tetszeni fog” – nyilatkozta Benkő Dániel, aki bár az interneten már utánanézett a szobrászművész korábbi alkotásainak, személyesen még nem találkozott vele, így aztán izgatottan várja a nagy pillanatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik