Szórakozás

Milliós tévés ajánlatot utasított vissza Benkő Dániel?

Elképesztő információ jutott a Hír24 birtokába. Úgy tudjuk, hogy Benkő Dánielt megpróbálta elcsábítani az egyik televízió, de ő nemet mondott az ajánlatra.

A lantművészt még mindig mindenki az RTL Klub sztárjaként emlegeti, holott jó ideje már nincs műsora a csatornánál és vélhetően szerződése sincs, bár erről senki nem kíván nyilatkozni. Igaz, időnként feltűnik még egy-egy RTL-es produkcióban, de műsorvezetőként utoljára a Kész átverésben láthattuk. Bár arról is pletykáltak, hogy esetleg az RTL II-n tűnik fel, egyelőre ez sem történt meg.

Természetesen megkerestük Benkő Dánielt, akinek feltettük a kérdést, igaz-e, hogy milliós gázsit utasított el, ezzel együtt persze egy televíziós ajánlatot is? A lantművész rejtélyesen csak annyit válaszolt: belső titkokról nem hajlandó beszélni, és ez is egy ilyen dolog.

A lantművész amiatt sem tűnik lehangoltnak vagy elkeseredettnek, mert nem kapott szerepet az RTL II-n, vagy mert jelenleg nincs önálló műsora. Mint mondja, ő maga a műsor, és még így is ő a „vezérceleb”. Azt is elárulta, most jön élete harmadik nagy korszaka, melyben az emberek megismerhetik majd az igazi Benkő Dánielt. Részleteket erről egyelőre még nem kívánt elárulni, de ismerve a lantművészt, bizonyára ismét valami provokatív dologra készül.

Azt is kijelentette, nincsenek anyagi gondjai, jól él. Az egészségi állapota is megfelelő, pedig ezer éve nem volt még csak megelőző vizsgálatokon sem. Dániel úgy érzi, 110 évig is élhet jelenlegi életvitelével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik