Szórakozás

Velük tér vissza a Heti hetes

Senki nem marad le az október elsején induló RTL2 műsorairól, hiszen az a Reflektor tévé helyén jelenik majd meg. Egyebek mellett a Heti hetest is itt láthatják majd a rajongók.

Az ígéreteknek megfelelően visszatérnek a képernyőre a humor nagyágyúi. Az első adás szeptember 30-án még az RTL Klubon látható, este 10 órától. Ebben Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hajdú Steve, Hajós András, Farkasházy Tivadar, Váncsa István és Jáksó László tűnik fel.

Hernádi Judit elbúcsúzott a csapattól. Elmondta, élete egyik legszebb korszaka volt az a 13 év, amit a hetek egyikeként tölthetett az RTL Klubnál. Jó emlékei vannak a műsorról és a többi szereplőről. A stáb, a főszerkesztő úgy döntött, hogy nem keresnek állandó szereplőt Hernádi Judit helyére, ahhoz sem ragaszkodnak, hogy mindig nő legyen a hetedik szereplő. Ónodi György főszerkesztő elmondta, több szereplőt is szeretnének foglalkoztatni a megüresedett helyen, egyebek mellett Ábel Anitát, Váncsa Istvánt, Kéri Lászlót, Kern Andrást. Novemberben lesz először a műsor vendége Majka. Gondolkodnak további szereplőkben is, Ungvári Tamással erősítenék az intellektuális vonalat.
A Heti Hetes műsorideje megduplázódik az RTL2-n, este 10-től láthatóak a hetek. Ha valakinek nem sikerült megnéznie a humor nagyágyúit, kedd este 8-tól az ismétléssel még mindig bepótolhatja a mulasztást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik