Szórakozás

Erre való egy pucér sztármell! Kipakol a pszichológus

mell (mell, )
mell (mell, )

Véletlen villantás nincs – állítja Csides Kata pszichológus. Ha egy sztár megmutatja legintimebb testrészét, annak mindig oka van.

Villantani ma már szinte annyira hétköznapi dolog, mint nyilvánosság előtt megmutatni egy új ruhát. Egyebek mellett a bulvársajtó is hibás abban, hogy az emberek ingerküszöbe a végtelenségig kitolódott és már arra sem kapják fel a fejüket, ha valaki megvillantja a mellbimbóját – mondják a pszichiáterek. Pedig ebből a fajta figyelemfelkeltésből szép számmal akad most már a magyar sztárvilágban is. Legutóbb például Liptai Claudia mutatkozott nyilvános eseményen egy nagyon átlátszó blúzban, előtte pedig a megasztáros Tolvai Reni teljesen áttetsző felsője verte ki sokaknál a biztosítékot.

Csides Kata úgy véli, a két esetet véletlenül sem szabad egy lapon emlegetni. Mint mondja, Liptai Claudiának semmi szüksége nincs arra, hogy villantással hívja fel magára a figyelmet, nyilván nem is ezért jelent meg melltartó nélkül a sajtótájékoztatón.

„Az ismertségnek egy bizonyos szintjén az ember már ilyen dolgokat is megengedhet magának. Rengeteg példát láthatunk erre a világsztárok között is” – szögezte le Csides Kata, aki szerint már Magyarországon is „túlsztárolás” megy, ami felbátorítja a celebeket is.

Vannak azonban olyan hírességek is, akik mindent megtesznek azért, hogy felfigyeljenek rájuk, hogy ne felejtsék el őket és ezért még villantani is képesek. A szakember szerint ez a jellemzőbb a hazai sztárvilágban.

Ugyanakkor emlékezzünk vissza arra, hogy néhány évvel ezelőtt még mennyire cikinek számított megmutatni azt, ami nem tartozik a nyilvánosságra. Medveczky Ilona például nagyon kellemetlen helyzetbe került, amikor egy sajtóeseményen lefotózták a fehérneműjét. Bár valójában nem mutatott meg semmit, mégis hetekig címlapon volt villantása miatt. Ma már egy ilyen történés a kis hírek közé sem kerülhetne be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik