Szórakozás

Ördög Nóra dekoltázsa mindentkit lenyom? Szexi fotók

Ördög Nóra (ördög nóri, )
Ördög Nóra (ördög nóri, )

Most mindenki maga dönthet arról, melyik celeb dekoltázsát, vagy éppen kebleit találja a legszexibbnek. A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány emlékezetes villantást a közelmúltból.

Semmiképpen nem mehetünk el szó nélkül Ördög Nóra dekoltázsa mellett. Az RTL Klub műsorvezetője a közelmúltban olyat mutatott a Reggeliben, amelyre csak ritkán van példa. Nem csoda, ha a szexi fotó megjelenését követően többen is megjegyezték, Ördög Nóra dekoltázsa viszi a pálmát. De vajon akkor is ez marad az álláspont, ha bemutatunk most néhány újabb villantást?

Sári Évi a Jóban rosszban című sorozatban mutatta meg, amije van. A híresség ezúttal egy csábítót alakított, akinek szerepéhez méltó módon egy dögös felsőt kellett viselnie. A ruhadarab nem sokat takart Évi nőiességéből. De vajon ez elég ahhoz, hogy Ördög Nórát leszorítsa a képzeletbeli „dekoltázs trónról”? Ennek eldöntése ezúttal olvasóinkra van bízva.

Kiszel Tünde sem szokta rejtegetni a kebleit. A műsorvezető büszke arra, amivel a természet megáldotta. Többször is elmondta már, még sosem feküdt plasztikai sebész kése alá, de természetesen neki is vannak praktikái, amellyekkel kebleit még formásabbá varázsolja.

Aztán ott van Mádai Vivien. Az RTL Klub műsorvezetője a közelmúltban csináltatta meg a mellét. Azt mondta, nem óriás keblekre vágyott, csak akkorákra, amelyek a fogyása előtt voltak neki.

Emlékezeteset villantott mostanában Voksán Virág is, akinek szintén érdemes megnézni a dekoltázsát, mielőtt az ember eldönti, melyik celeb kebleit tartja a legszexibbnek. Ön kire voksol?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik