Szórakozás

Jimmy gyerekei kiborultak – Botrány

Edit asszonnyal és Fási Ádámmal szembesítette Hajdú Péter Galambos Lajost. A zenész azt állítja, korábbi kijelentéseivel nem akarta megbántani a családot.

Nagy port kavart a TV2 múlt heti Frizbije, amikor is Galambos Lajos kitálalt egykori barátjától, Zámbó Jimmyről. Lajcsi azt állította, hogy Jimmynél állandóan ott volt a fegyvere, és egyszer még Pataky Attilára is ráfogta a pisztolyát.

A műsor tegnapi felvételén – Galambos Lajos mellett – Fási Ádám és Edit asszony volt Hajdú Péter vendége. Ők úgy vélik, Lajcsinak „elgurult a gyógyszere” és valótlanságokat állított Jimmyről. Edit asszony azt is elmondta, gyerekeik teljesen kiborultak, főleg Szebasztiánt viselte meg Galambos Lajos nyilatkozata.

Edit arról is beszélt, nem igaz, hogy Jimmy mindig magánál hordta a pisztolyát, mindig az aktatáskájában tartotta a fegyvert, nehogy a gyerekei hozzáférjenek.

Lajos elmondta, már a múlt heti adás után elnézést kért Edit asszonytól, és kijelentette, egyáltalán nem akarta megbántani a családot. Edit azonban úgy véli, egy baráttól nem volt elegáns gesztus a régi dolgokat felemlegetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik