Szórakozás

Kiengedték a kórházból Király L. Norbi babáját

Az X-Faktot felfedezettje szinte a föld felett repked a boldogságtól, ami nem is csoda, hiszen a napokban édesapa lett. A híresség a Facebookon rendszeresen tájékoztatja rajongóit a babáról is.

Természetesen a kisfia érkezéséről is beszámolt Norbi szeptember 20-án:

“Jó estet Mindenkinek! Hat úgy van a dolog, hogy tegnap este megszületett a kisfiam 2820g-mal es 55 centivel!:))) Az Anyukaja es Ő is jól vannak… Gondoltam azért lenyomom az infót:)))))” – írta Norbi. Természetesen millió gratuláció érkezett a poszthoz, amit a híresség egy újabb bejegyzéssel hálált meg.

„No hát hazahoztuk ma a kis babyboy-t! Alvás, alvás és alvás eddig….hát az éjszakára leszek kíváncsi:)))) Lehet kimegyek vele Tankcsapda koncertre hogy hát azért mégis csak na!:))))))))))))))))” – viccelődött a kispapa, aki bár közlékeny, néhány dologra akkor sem válaszolt, ha arról több százan érdeklődtek.

Az egyik ilyen dolog a baba neve. Nem igazán tudjuk, ez miért titok, de Norbi ezt egyelőre nem osztotta meg a nyilvánossággal. A másik a kicsi fotója, amit szintén sokan szerettek volna látni, de a híresség még nem tette közzé. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket a legfiatalabb X-Faktorosról és természetesen a rajongók nevében is számítunk arra, hogy Norbi majd hamarosan megmutatja legféltettebb kincsét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik