Szórakozás

Elhunyt édesanyját tetováltatja magára a magyar zenész

kiss-endi (kiss endi, )
kiss-endi (kiss endi, )

Kiss Endi, a Hooligans együttes dobosa meglepő dologra készül. Arról, hogy ez pontosan mi, a Reflektor magazin kamerái előtt számolt be.

Az ismert magyar rocker testét számtalan tetoválás díszíti, közöttük sok különleges minta is van. Ilyennek számít a mellkasán lévő arckép, amelyik a kislányát ábrázolja. A Reflektor kamerái előtt került fel rá egy másik portré is, amelyiken a legnagyobb gyermeke, Bogika van. Ezzel azonban még nem ért véget a sor. Mellkasa közepére harmadik gyermekét is felvarratja majd Endi, csak egy kicsit még várni akar ezzel, amíg a kicsi nagyobb lesz és kialakulnak az arcvonásai.

A rocker édesanyja arcát is a testén szeretné majd viselni.

“Remélem, hogy édesanyám arcképe minél később fog majd felkerülni rám. Őt majd csak akkor rajzoltatom meg, ha már örökéletű lesz ” – mutatott fel az égre a zenész, aki így szeretne majd tisztelegni elhunyt mamaja előtt. Azt is hozzátette, inkább azt szeretné, ha sosem kellene rákerülnie ennek a portrénak és édesanyja mindig közöttünk maradna.

Király L. Norbi szintén rákapott a tetoválásra. Azt tervezi, hogy gyermeke nevét és születési dátumát íratja majd magára, ha a pici megszületik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik