Szórakozás

Durva hólyagoktól szenvedett a magyar színész

nagy sándor (nagy sándor)
nagy sándor (nagy sándor)

Nagy Sanyi nekivágott az egyik legismertebb zarándokútnak, az El Caminonak. Élményeiről elragadtatva beszélt, annak ellenére, hogy akadtak nehézségei is.

A színész az RTL Klub Reflektor magazinjában elmondta, az elején nagyon ráment arra, hogy megtegye a maga által kitűzött távot, de aztán rájött, nem ez a lényeg.

„Én alapjában nem szeretek egyedül lenni, viszont ezt az utat másképpen el sem tudtam volna képzelni. Többször próbáltak csatlakozni, de mindig sikerült egyedül maradnom. Nem velük volt a probléma, én nem akartam beszélgetni. Az embernek ott valóban van ideje befelé figyelni” – mondta Sanyi, aki úgy érzi, hogy változott a zarándokút alatt.

Azt is elmesélte, hogy a gyaloglás időnként fizikai szenvedést okozott számára.

„A lábaim nagyon nehezen bírták a dolgot. A vízhólyag nagyon alattomos betegsége ennek az útnak. Nekem öt-hat vízhólyagom lett a végére. Volt egy-két nap, amikor minden nagyon nehezen ment . De nem volt idő regenerálódni, másnap tovább kellett menni, így maradt a sebtapasz, a kenőcs” – emlékezett vissza a híresség az El Camino legnehezebb periódusaira.

Sanyi azt sem titkolja, nagyon jó érzés volt hazatérni, lezuhanyozni és végre a saját ágyában aludni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik