Szórakozás

A Csillag születik műsorvezetője nem akar bulvárhős lenni

Nagy Sanyi sok mindent kipróbált az elmúlt évek alatt, de ma már tudatosan éli az életét.

Egy bejelentés, ami sokaknak meglepetést okozott – és egy fiú, aki maga a meglepetés. Nagy Sanyi Ördög Nóra műsorvezető-társa lesz a jövő szombaton induló Csillag születikben.

Már tizenévesen tudta, hogy érdekli a tévés munka, és így irányította az életét – mesélte a Reflektor szerda esti adásában az RTL Klub újdonsült műsorvezetője. Ez egyébként a későbbiekben is jellemző lett rá: amit kitalált, azt előbb-utóbb megcsinálta.

Pályafutását 18 évesen a közszolgálati televíziónál kezdte. A szárnyait bontogató fiú kávét főzött, vendégeket kísért, és követte a szerkesztőket, riportokat csinált. Megtanult sok mindent, és a vége az lett, hogy már nem is akart mást csinálni. Aztán a háttérből egyszer csak a képernyőre került. 1998 végén az akkori Z+ (ma már VIVA Tv) csapatához került, és Alexként ismerte meg az egész ország.

2000-ben Találkozások néven induló Reflektor egyik első műsorvezetője is volt. Utána következett a Reggeli, a Moziklub, az Ötletház – aztán eltűnt a képernyőről, majd felbukkant máshol: rádióban, szinkronizált is, mert mint mondja, nem akart kirakatban lenni. Pedig a média világa visszavárja: egy ideje már a ValóVilágnak is ő kölcsönzi a hangját, és a Csillag születik szerkesztői is rábízták élete egyik legnagyobb feladatát. Sanyi egyébként maximalista, és erre a műsorra is úgy tekint, mint egy nagy kihívásra.

A műsorvezető szabadidejében szívesen sportol és zenél a barátaival. Abban már most biztos, hogy nem bulvárhősként szeretné élni az életét, hanem egy olyan fiatalemberként, aki pontosan tudja, mit csinál. Most például békés vidéki életre vágyik, ahol a saját kertjében etetheti majd a madarakat.

AJÁNLOTT LINK:

Nagy Sanyi ma már csak praktikusat álmodik (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik