Szórakozás

Csatornát váltottak a TV2 sztárjai

Örülhetnek a Totalcar című kultuszműsor rajongói, október 17-től visszatér Winkler Róbert és Bazsó Gábor a DoQ televízión.

10 év után csatornát vált a népszerű autós magazin, amely egyedi stílusával rengeteg autórajongó kedvencévé vált az évek során. A készítők úgy érzik, itt az ideje meghálálni a hűséget, ezért egy kis újítást is terveznek, méghozzá a nézők bevonásával.

“Mostantól minden adás premierjét egy maroknyi igazi Totalcar nézővel együtt követnénk végig, hogy aztán megvitassuk a tapasztalatokat. Sok éve tervezzük, de sajnos ez eddig nem jöhetett létre. Úgyhogy várjuk bárki olyan jelentkezését, akinek van egy kocsmája, nagy tévével, hogy hetente egyszer két-három órát együtt mókázhassunk néhány tucat autó/motor fanatikussal” – tudtuk meg Bazsó Gábortól.

Csak a csatorna lesz más, a műsor koncepciója nem változik. Az autók tesztelése mellett rengeteg kaland, és persze a megszokott humor várja a nézőket.


Csak a csatorna más, a stílus a régi

“Bemutatunk szuper sportautókat, új autókat, de persze továbbra is nagyon szeretjük a youngtimereket, a 15-25 éves élményautókat, amelyeket manapság gyakran fillérekért megkap az ember. Továbbra is szót ejtünk majd motorokról, és azt is megtudhatják a DoQ nézői, hogyan álljanak neki a barkácsolásnak, ha egyedi méretű biciklit készítenének maguknak. Ezenkívül a tervek szerint még Kínában is tesztelünk majd néhány helyi gyártású modellt, úgyhogy lelkesen tanulok kínaiul” – mesélte nevetve Winkler Róbert, aki már most a kínai írásjeleket gyakorolja.

Tehát ősztől újra Totalcar a megújúlt DoQ televízión, minden szerdán 20:00 órától új részekkel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik