Szórakozás

Mitől került életveszélybe Jimmy édesanyja?

Továbbra is folyamatos ápolást és odafigyelést igényel Zámbó Jimmy édesanyja, akinek az is sokat segít a felépülésben, hogy unokája, Krisztián sikeresen szerepelt az X-Faktorban – állítja fia, Árpy.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, néhány hónappal ezelőtt a 86 éves Anna néni lába teljesen befeketedett. Azonnal kórházba vitték, ahol megállapították, belső vérzése van. Azért, hogy mentsék az életét, vérátömlesztést kapott.

Árpy a Hír24 érdeklődésére elmondta, a családot nagyon aggasztja, hogy azóta sem derült ki, mi okozta a belső vérzést, nincs pontos diagnózis. Anna néni pedig sajnos azóta sem épült fel teljesen. A lába nagyon gyenge, folyamatosan mellette van valamelyik gyermeke, ugyanis féltik, nehogy megismétlődjön a korábbi probléma. Anna néni állandóan vérhígítót szed, ezzel próbálják megelőzni a trombózist.

„Sajnos az a baj, hogy nincs rendben édesanyám vérnyomása, ami miatt nagyon aggódunk. Rendszeresen járunk vele kontrollvizsgálatokra. Ráadásul szívritmus-szabályozóval él, amiatt is nagyon kell rá figyelni. Szerencsére a szíve rendben van” – mesélte Árpy, aki azt mondja, édesanyja nagyon örül annak, hogy Jimmy fia, Krisztián szép sikereket ér el az X-Faktorban. Anna néni rendszeresen találkozik Jimmy fiával, és nagyon drukkol neki.

Árpy és testvérei a szeptember 29-ére kitűzött Zámbó Jimmy Díjátadó Gálára mindenképpen szeretnék elvinni édesanyjukat, bíznak benne, hogy egészségi állapota ezt lehetővé teszi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik