Szórakozás

Ismert politikus udvarolt Albert Györgyinek – Kipakolnak

Albert Györgyi utolsó  szerelme arról mesélt, a négy éve elhunyt újságírónőnek a legfelsőbb körökből is udvaroltak.

Különös titokra derült fény Albert Györgyi magánéletéből. Utolsó élettársa, Galsai Dániel bevallotta: nem csak ő volt a tragikus sorsú médiaszemélyiség szerelme a halála előtt, hanem egy ismert politikus is, akiről leleplező könyvet készült kiadni az újságírónő.

„Györgyi szenvedélyes nő volt, nagyon makacs, és önfejű, de mindig reménykedett, hogy jön majd egy jobb időszak az életében, és újabb kapuk nyílnak ki előtte” – meséli Dániel meghatottan a Story magazinnak. „A barátai és a családja is gyűlölt engem, úgy fogalmaztak, hogy nem illek a köreikbe, és mindent megtettek, hogy elválasszanak tőle. Ekkor kapott szárnyra a hír, hogy Györgyinek egy híres magyar politikussal volt viszonya akkoriban. Azt sosem tudtam meg, kiről pletykáltak pontosan, de azt beszélték, hogy a férfi a legfelsőbb körökből udvarolt Györgyinek” – árulta el Dániel.

Hogy ki lehetett a titokzatos, magas körökben forgolódó politikus? Feltehetően soha nem tudjuk meg. Kapcsolatuk azonban igencsak felkavaró lehetett, mert Györgyi utolsó heteiben több barátjának is elejtett pár mondatott róla. És arról, hogy készülő könyve erről a férfiről is szól majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik