Szórakozás

Így néz ki szülés után Gryllus Dorka – Fotó

Nem sokat láttuk azóta Gryllus Dorkát, mióta megszületett első gyermeke. A Csak csajok meghívását azonban elfogadta, sőt még a kisfiáról is beszélt.

A szép színésznő nem állt be azon sztárok sorába, akik már születésük után megmutatják gyermeküket. Dorka kisfia már hat hónapos, de eddig még nem láthatták a rajongók. A Csak csajokban szűkszavúan beszélt ugyan róla, de most sem hozta magával.

Azt mondja, Soma nagyon szép, okos és jó baba, még az éjszakák nagy részét is végigalussza, hagyja pihenni a szüleit. Dorka arra viszont nagyon ügyel, hogy a kicsi ne sírjon, inkább fölveszi, ha pityereg. Azt mondja, az ő kisfia a kezdetektől fogva kommunikál vele.

A színésznő arról is beszámolt, a biztonságra törekedtek már a baba születésekor is, így levetették és elrakatták a köldökzsinórvért. A beszélgetés közben arról is meggyőződhettünk, hogy sokakkal ellentétben Dorka nem hagyta el magát a szülés után, és máris kirobbanó formában van. Ragyog a boldogságtól, és ha nem tudnánk, meg sem mondanánk, hogy néhány hónapja még terhes volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik