Szórakozás

Ilyen szexi még nem volt Ördög Nóra – Fotók

Mióta közzétettünk egy fotót, melyen Ördög Nóra szexi dekoltázst villantott, egyre több olyan hozzászólást kapunk, melyekben azt írják, a műsorvezető előnyére változott.

Tény az, hogy Ördög Nóra valóban nagy átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Ezt bizonyítják azok a felvételek is, amelyeket az elmúlt héten a Csak csajok című műsorban láthattunk a csinos televíziósról. A hírességet már nem öltöztetik annyira konzervatívan, mint korábban, sokkal inkább a nőiességét hangsúlyozzák, aminek persze a rajongói nagyon örülnek.

Nórának egyébként nincs takargatnivalója, hiszen alakja valóban kifogástalan. Ezt mondta róla korábban Náray Tamás is, akivel az RTL Klub műsorvezetője köztudottan imád együtt dolgozni.

A nagy átalakulást kívánjuk bemutatni azokkal a felvételekkel is, melyeket a teljesség igénye nélkül szedtünk össze Nóráról. Ezek alapján aztán mindenki eldöntheti, melyik stílus áll a legjobban a műsorvezetőnek.

Talán ezeket a véleményeket majd az ősszel induló műsorok stylistjai is figyelembe veszik, amikor ruhát választanak Ördög Nórának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik