Szórakozás

Ekkor tér vissza Friderikusz, Jáksó és Delhusa

Jó hírünk van azok számára, akik már hónapok óta Delhusa Gjon műsorára áhítoznak. Október 1-én indul az RTL II és benne Gjoni nagyszabású szerelmes showja is, valamint jön Friderikusz és a Heti hetes.

A már említett napon 14 órakor megkezdi adását az RTL II. Kora délutántól kezdve a világ legsikeresebb telenovellái kerülnek képernyőre. Magyarországon először az RTL II-n láthatóak majd a Csók és csata, A végső akarat, a Szalamandra és a Több, mint testőr című sorozatok. Az RTL II esti kínálatát a Vacsoracsata vezeti fel, amit a jól ismert nevettetők követnek az Egy rém modern család történetével. Egy igazi este nem telhet el krimi nélkül az RTL II-n, hétköznap esténként egy könnyed stílusú, humorral átszőtt izgalmas sorozat következik; A nagy svindli. Kilenc órától hazai szuperprodukciók jönnek. Friderikusz Sándor vezetésével tovább harcolhatunk a 40 millióért, Máté Krisztina pedig újból Forró nyomon kutat és a humor nagyágyúi hétköznap sem pihennek. Tíz órától amerikai premier sorozatok uralják az RTL II képernyőjét. Hazánkban először itt látható a Steven Spielberg nevével fémjelzett mega költségvetésű Terra Nova – Az új világ. A CSI alkotójának új sorozata az Életre-halálra, az izgalmakban bővelkedő Elfejetve, Christian Slater főszereplésével és egy misztikus-romantikus történet a Grace klinika sztárjával, Az utazó.

A sorozatok után Rábai Balázsé lesz a főszerep, minden hétköznap, azonos időben este tizenegykor jelentkezik az RTL II Híradóval. Hétvégén a délelőtti filmek után pár jól ismert sorozat következik: Minden lében négy kanál, Ezel. Majd indulnak az RTL II sajátgyártású produkciói. Vasárnap este hét órakor tánccipőt vesznek a Szombat esti láz sztárjai, az új szériára az előző évadok felelevenítésével hangolódhatunk. Kilenc órától kiderül, hogy a jelentkező hölgyek közül kinek sikerül meghódítani Delhusa Gjont, a romantikus énekest, este tíz órakor pedig elmaradhatatlanul, vadonatúj epizódokkal következik a Heti Hetes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik