Szórakozás

Anettkát összeomlástól féltik – Kipakolnak a barátok

anettka (anettka, )
anettka (anettka, )

Terry Black azt mondja, saját szemével látta, amikor Anettka férje aláírta a végrendeletét, így biztosan állíthatja, azt senki nem hamisította meg. Terry Csala Zsuzsát is megvédi, hogy a színésznőt ne rabosítsák.

Egyre szövevényesebb az Anettka elhunyt férjének végrendelete körül kialakult ügy. Mint ahogyan már megírtuk, Rezső felnőtt lánya vitatja, hogy édesapja végrendeletén eredeti az aláírás. Korábban azt is beszélték, hogy Csala Zsuzsa is belekeveredhet az örökséggel kapcsolatos hercehurcába, ugyanis az elhunyt gyermeke a színésznő szavában is kételkedik. A híresség azt állítja, kölcsönt adott Rezsőnek, a pénzt azonban a mai napig nem kapta vissza.

„Jó barátom volt Rezső, így sok mindenről tudok vele kapcsolatban. Ott voltam, amikor aláírta a végrendeletet. A körülményekhez képest jó állapotban volt, tudta, mit csinál és senki nem fogta a kezét. A végrendeleten az én aláírásom is szerepel, ugyanis én voltam az egyik tanú. Csala Zsuzsát is szeretném megvédeni. Bizonyíthatom, hogy valóban pénzt adott  Rezsőnek” – szögezte le a híresség, aki szerint Anettka elhunyt férje nagyon nem örülne, ha látná, hogy milyen cirkusz folyik az örökség miatt. Hozzátette, szerinte Rezső azért végrendelkezett Anettka javára, mert azt akarta, hogy ő kapjon mindent, éppen ezért tiszteletben kellene tartani a döntését.

Terry azt is elárulta, Anettkát megviseli az, ami körülötte zajlik. Nem titok, hogy ismerősei féltik az összeomlástól a törékeny özvegyet, aki az elmúlt időszakban tudatosan vonult vissza a nyilvánosság elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik