Szórakozás

Bűncselekménnyel vádolják a magyar sztárt

anettka (anettka)
anettka (anettka)

Nincs nyugta Fehér Anettkának, csalás és okirathamisítás miatt ugyanis a napokban feljelentette elhunyt férjének a lánya.

Az egykori tévés műsorvezető annak ellenére sem lélegezhet fel, hogy minden, ami férje után maradt, őt illeti. Mester Csaba, a híresség ügyvédje biztos benne, hogy nem volt férjének lánya, hanem a gyermek édesanyjának fejéből pattant ki az ötlet.  “Azt szeretnék elérni, ha végrendelet érvénytelennek minősül, ők, örököljenek” – tette hozzá a TV2 Mokkájában.


Az ügyvéd elmesélte, nem csak az elhunyt férj, de Anettka is jó viszonyban volt a kislánnyal és a korábbi feleséggel is. Mester Csaba arról is beszélt, hogy Rezső havi több százezer forinttal támogatta első házasságából született lányát és exét.


“Anettkát mellbevágták a történtek, és hogy bűncselekménnyel vádolják, hiszen Rezső mindent megtett, hogy halála után biztonságban tudja gyermekét” – szögezte le az ügyvéd, aki azt is hozzátette, ha a lány büntető-feljelentést tesz, és nem tudja bizonyítani igazát, nem csupán pénzbüntetést kaphat, de hamis vádakért a bíróság elé kell állnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik