Szórakozás

Arab fiúval házasodott a magyar férfisztár

terry black (terry black)
terry black (terry black)

Terry Black eddig nem hallott titkot árult el az életéről. A Hír24-nek elmondta, évekkel ezelőtt összeházasodott egy arab fiúval, akivel négy évig élt együtt.

Évekkel ezelőtt Amszterdamban kötötte össze életét egy fiatalemberrel a magyar előadó. Abban az időben az ilyen jellegű házasságokat csak nagyon kevés országban ismerték el, így Magyarországon sem lehetett hitelesíteni. Ennek ellenére nem ez volt az oka annak, hogy a kapcsolat nem bizonyult életre szólónak.

„Nagyon szép volt az a négy év, amit együtt töltöttünk, de aztán én beleszerettem valaki másba. Ráadásul hazaköltöztem Magyarországra, ami szintén gátja lett volna a kapcsolatunknak. Békében váltunk el egymástól, azóta is jóban vagyunk, rendszeresen beszélünk, de már csak barátság van közöttünk” – mesélte Terry, aki arról is beszámolt, hogy volt párja az ő gyermekeit is ismeri. Annak idején egyébként éppen ezen házasság miatt csapott botrányt a gyámhatóság, amikor Terry örökbe akarta fogadni Danikát. Azt állítottál, hogy a híresség eltitkolta a frigyet. Aztán persze kiderült, hogy az Magyarországon sosem lett hitelesítve, így olyan volt, mint ha nem is létezett volna.

Terry volt párjával ráadásul az utóbbi időben nagyot fordult a világ. Feleségül vett egy nőt és 3 gyermeke született. A család jelenleg is a legnagyobb boldogságban él, ahogy Terry is a két gyermekével.

A történet egyébként azért vált most éppen aktuálissá, mert Terry két gyermekével hamarosan éppen abban a városban akar letelepedni, ahol annak idején volt párjával éltek. Nem csoda hát, ha az emlékei felszínre törtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik