Szórakozás

Nem kerül börtönbe VV Cristofel? – Kiverte a biztosítékot

vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)
vv-cristofel(430x286)(1).jpg (vv cristofel)

Veronika rajongói egyelőre fel sem tudják fogni, hogyan történhetett meg, hogy az ügyészség nem emelt vádat Cristofel ellen, akit egykori szerelme bántalmazás miatt jelentett fel.

Tegnap bombaként robbant a hír, az ügyészség nem emelt vádat VV Cristofel ellen, pedig az iratok vádemelési javaslattal érkeztek hozzájuk veszélyes fenyegetés, tettleges becsületsértés, testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt. Persze ez egyelőre nem azt jelenti, hogy az egykori VV-st ártatlannak találták, csupán azt, hogy állítólag új nyomozást rendeltek el, hogy további, tisztázatlan részletek is egyértelműek legyenek.

Ez persze járhat azzal is, hogy végül egyáltalán nem emelnek vádat a kubai macsóként emlegetett fiú ellen. Ez a dolog azonban teljesen kiverte a biztosítékot Veronika rajongóinál. Egyesek attól tartanak, hogy az ügyet „elsimítják” és Cristofel megússza az ügyet, amiről egyébként a legelején részletesen beszámolt az RTL Klub kamerái előtt.

„Bízzunk az igazságszolgáltatásban. Reméljük, hogy nem olyan országban élünk, ahol bárki bármit megtehet büntetlenül. Ha Zalatnay Saroltát és Stohl Andrást lecsukták, akkor VV Cristofel is kapja meg azt, ami neki jár. Egyébként jobb lenne, ha megbánást tanúsítana, nem pedig a címlapokon nevetgélne” – írta felháborodva az egyik Veronika-rajongó.

Ha már a jogi következményeket latolgatjuk, azt sem szabad elhallgatni, miszerint a pótnyomozás akár olyan következményekkel is járhat, hogy még más gyanú is felmerül Cristofel ellen, így esetleg még rosszabbul járhat, mint eredetileg járt volna. Persze ez egyelőre csak hipotézis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik