Szórakozás

Lilu pokoli kínjairól vallott

Lilu ősi módszerekkel gyógyítja magát és családját. A népszerű műsorvezető rendszeresen inhalál, de egyéb praktikákat is alkalmaz, melyekről most szívesen beszélt.

Kamerák előtt elnémulni, ez minden képernyős rémálma, kiváltképp, ha élő adásról van szó. Lilu a legszélsőségesebb esetként azt az alkalmat említi, amikor egy meghűlés és az azzal járó további panaszok miatt kálciumos injekciót kapott, hogy végigvezethesse az élő adást. Mindezt mosolyogva tette, miközben minden egyes szó megformálása pokoli kínokat okozott számára. Azért, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő, s hogy kisfiával, Dáviddal gondtalanul élvezhesse a játszótéri kalandokat ősszel is, egy édesanyjától ellesett régi módszerrel kúrálja magát, ha érzi, hogy közeleg a baj. A népszerű műsorvezető gyakran inhalál a gyermekkori kedvenc eukaliptuszos kenőcséből készített oldattal.

„Dávidot nagyon nehezen lehet hazaimádkozni a játszótérről, az sem zavarja, ha esik az eső vagy süvít a szél, imád a szabadban játszani. Én viszont nagyon könnyen megfázom, s a betegség pillanatok alatt a torkomra megy, ettől függetlenül persze el nem venném tőle a szórakozás örömét. Sajnos előfordult már, hogy annyira hatalmába kerített a megfázás, hogy kálciumtartalmú injekcióval tudtam csak végigvezetni az élő műsort, hiszen nem okozhattam csalódást sem a nézőknek, sem a kollégáknak, a show-nak folytatódnia kellett. Nem beszélve arról, hogy nem lehet percek alatt beugró műsorvezetőt találni. Ezért amikor csak érzem, hogy közeledik a baj, különféle hurutoldó gyógynövényekkel inhalálok. Még a munkahelyemen, az öltözőmben is bekészítettem az ehhez szükséges szettet, az elmaradhatatlan eukaliptusz kíséretében” – meséli az RTL Klub műsorvezetője.

A közkedvelt tévést az inhalálás praktikáira édesanyja tanította meg, még kislány korában, azóta, ha köhögés- vagy megfázáscsillapítókhoz fordul, akkor is a természetes hatóanyagú termékeket részesíti előnyben.

„Nagy kedvencem a kamilla és az eukaliptusz. Gyerekkoromban anyukám szerzett be Németországból egy eukaliptuszos, mentás kenőcsöt, amit a forró vízhez adagoltunk, és azt lélegeztem be. Most már szerencsére nálunk is lehet kapni, így megvásárlása többé nem okoz gondot. Amikor kicsi voltam, és anya a gőzölgő tál fölé hajolt, mindig mellékuporodtam és utánozva őt, nagyokat szippantottam a finom illatú főzetből. Most a kisfiam telepszik mellém, ugyanúgy” – nosztalgiázott mosolyogva Lilu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik