Szórakozás

Sosem hallott titok Liluról – Bombaformában

Életének slágereit idézte fel a minap Lilu, aki láthatóan jobb formában van, mint valaha. Erről a róla készült friss fotó is tanúskodik.

Mint kiderült, a Házibuli filmzenéje volt az első kedvence, de a Metallicát hívta segítségül bánatában, forgatás előtt pedig Christina Aguilera inspirálta.

Egy-egy slágerrel emlékszik vissza életének fontos momentumaira Lilu. A nosztalgiázás közben még egy saját listát is összeállított, így bármikor ráhangolódhat az egykori favoritokra.


„A legelső szám, amire gyerekkoromból emlékszem, a Házibuli című film zenéje volt, de igazából mindig is a rockzenét szerettem. Tini koromban, ha rossz kedvem volt, Metallicát hallgattam, az egyik kedvencem a Nothing else matters volt. Amikor bekerültem a VV3-ba, adások előtt Christina Aguilerától a Stronger adott erőt, mielőtt kiléptem a kamerák elé. A mostani kedvencem a Foo Fighters, Pretender című számuk a telefonom csengőhangja is. Dávid pedig folyton Pink Get the party started dalát énekelgeti” – idézte fel az RTL Klub népszerű műsorvezetője.

A műsorvezető azt is elárulta, feladatának tartja, hogy kiálljon a legális zeneletöltés mellett.  „Azt gondolom, hogy a zenészeket meg kell tiszteljük azzal, hogy fizetünk a dalaikért, hiszen ez az ő munkájuk, az ő szellemi termékük” – szögezte le a híresség.

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik