Szórakozás

Gesztesi Károly hölgykoszorúban pálinkázott

Csinos hölgyek, ízletes borok és a legjobb pálinkák társaságában mulatott Gesztesi Károly a hétvégén. A Jóban Rosszban szép színésznői Sallai Nóra és Szaksz Gabi szívesen fogadta Gesztesi meghívását a Borfesztiválra, ahol 895Hunnium pálinkával töltötték a hűvös őszi estét.

„A Jóban Rosszban stábtagjaival nagyon jó kapcsolatot ápolunk a stúdió falain kívül is. Ezért is hívtam meg a Nórit és Gabit, hogy koccintsunk egyet a Borfesztiválon. Igaz, mi most nem csak bort, hanem 895Hunnium pálinkát is kóstolgattunk, de az alkalomhoz illően a Cserszegi Fűszeres szőlőpálinkát, amelyben az illatos szőlőfajta minden zamata megtalálható.” – magyarázta Gesztesi.

„Azért szeretem az ilyen fesztiválokat, mert itt találkozhatok a barátaimmal az ország minden részéről. Megkóstolhatom a legjobb borokat és én is mindenkit megkínálhatok kedvenc pálinkámból.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki két kolléganőjét is vendégül látta.

„Remekül éreztem magam a fesztiválon, hiszen Nórival nagyon jóban vagyunk, Karcsinál figyelmesebb házigazdát pedig keresve sem találhattunk volna, hiszen nem veti meg a finom ételeket és italokat.” –mesélte Szaksz Gabi.

„Rendszeresen járok hasonló eseményekre egy nagyon kedves borász barátom jóvoltából, aki megtanította nekem milyen is a jó bor. Ugyan nem rajongok a röviditalokért, de Karcsi rábeszélt, hogy kóstoljam meg a 895Hunnium pálinkát, amelynek ő az arca. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam, a hideg őszi estén nem csupán felmelegített, de valóban finom is volt.” – árulta el a csinos színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik