Szórakozás

Elképesztően néz ki borotvált fejjel Koós Réka – Fotó

Azt már megszokhattuk, hogy a világsztárok meghökkentő frizurával sokkolják rajongóikat, de az kissé mindenkit meglepett, amikor Koós Réka felnyírt hajjal ült az RTL Klub kamerái elé.

Többen is összesúgtak a színésznő háta mögött, amikor extravagáns frizurával jelent meg a Csak csajokban. A legtöbben azt találgatták, mi történhetett Rékával, ami arra késztette, hogy a feje egy részét kopaszra nyírassa, miközben a frufruját rózsaszínre festette. A stúdióban helyet foglaló Erős Antónia azonban azonnal rájött a trükkre, és le is leplezte Rékát. Kiderült, hogy a színésznő haja nagyon trükkösen van levágva, ha nincs valamivel összefogva, akkor észre sem lehet venni a borotvált szakaszt. Mivel most a szemüvegét a hajára tette, így elővillant a tar rész, ami elmondása szerint már jó ideje így van. A pink tincs azonban új szerzemény. Réka azt mondta, ez csak egy hirtelen jött dolog volt nála, ugyanis a legtöbbször a hangulata határozza meg, milyen frizurát visel.

A magyar színésznővel szinte azonos időben Lady GaGa és az amerikai megasztáros, Kellie Pickler is kopasz fejet villantott. GaGa állítólag így kívánt emlékezni barátja elhunyt nagymamájára, Kellie pedig rákos barátnőjével vállalt közösséget akkor, amikor megvált szőke tincseitől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik