Szórakozás

Igénytelenül állt kamerák elé a magyar sztár – Halál ciki fotóval

Divat, vagy igénytelenség? Koós Réka esetében nem tudjuk eldönteni, hogy a két említett dolog közül melyikről is van szó. A színésznő a napokban lenőtt hajjal szerepelt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az ápolt, rendszeresen befestett haj éppen úgy része az igényességnek, mint, hogy az ember naponta fürdik és fogat mos. Ha valaki ráadásul több árnyalattal világosabbra festi a haját, kutya kötelessége odafigyelni arra, ne villantson fekete hajtövet élő adásban. Ettől ugyanis ápolatlannak tűnik, még ha valójában nem is az.

Ez történt a napokban Koós Rékával is. A színésznő ciki módon, lenőtt frizurával villogott a Csak csajokban. Hiába nézett ki jól, az ember nem tudott másra koncentrálni, mint a barna csíkra a feje tetején.

Vagy csak divatozik a híresség? Ha igen, már az sem menő. Való igaz, hogy egy időben a nők Madonna műlenövését kezdték utánozni. A pletykák szerint a díva azért tetetett barna csíkot szőke frizurájának tövébe, hogy ne látsszon az ősz lenövése, és ezáltal fiatalabbnak tűnjön. Trükkös. De szerintünk Réka esetében ezúttal nem erről van szó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik