Szórakozás

Agyvérzés gyanújával vitték kórházba Terry Blacket

terry-black(430x286)(1).jpg (terry black)
terry-black(430x286)(1).jpg (terry black)

Terry Black úgy érzi, szándékos lejárató kampány folyik ellene. Egy nő ugyanis csalással vádolja, ami Terry szerint hazugság. A férfi idegileg kimerült, majd rosszul lett a hosszan tartó feszült helyzet miatt.

A kétgyerekes apuka pénteken annyira felidegesítette magát a vádak miatt, hogy rosszul lett.

„Szédültem, zsibbadt a karom, hányingerem volt. Azt hittem, hogy azonnal agyvérzést vagy infarktust kapok a megjelent hírek miatt. Én nem vagyok csaló, nem éltem vissza semmiféle ügyvezetői poszttal. Egyébként ma is én vagyok az ominózus cég ügyvezetője, erről papírom is van. Úgy gondolom, hogy nekem nincs takargatnivalóm. Mindig az állatok védelme érdekében dolgoztam” – mondta Terry Black, akit a barátai azonnal orvoshoz vittek, miután rosszul lett.

Az orvos megállapította, hogy a hírességnek rettenetesen felment a vérnyomása, amihez a stressz mellett a nagy meleg is hozzájárult. Azt sem titkolták, csoda, hogy nem kapott agyvérzést. Terry Black végül azt az utasítást kapta, hogy pihenjen többet és ha lehet, minél kevesebbet stresszeljen. A jövőben ugyanis nem biztos, hogy egy újabb idegeskedés során megússza ennyivel a dolgot.

„Megpróbálok nyugodt maradni, hiszen Danikát és Fannikát még fel kell nevelnem. Miattuk egészségesnek kell maradnom. Én magabiztosan állok a rendőrségi vizsgálat elé is, hiszen nem követtem el semmi törvénybe ütköző dolgot”- hangsúlyozta Terry, aki azt fontolgatja, hogy rágalmazásért beperli az őt vádló nőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik