Szórakozás

Őrjöngött fájdalmában Terry Black

A napokban érkezett haza Németországból Terry Black, ahol gerincsérvét kezelték. A híresség nem marad sokáig Budapesten, néhány hét múlva gyerekeivel külföldre költöznek.

Terrynek végleg elege lett abból, hogy hónapról hónapra élnek, ráadásul kiderült, hogy gerincsérve van.

„Olyan fájdalmaim voltak, hogy napokig őrjöngtem. Semmit nem tudtam csinálni. Hiába mentem orvoshoz, nem tudták megmondani, mi a bajom. Először ízületi problémára fogták a dolgot, aztán mást mondtak és már csak akkor derült ki, hogy gerincsérvem van, amikor rettenetesen szenvedtem. Szerencsére Németországban még mindig jó kapcsolataim vannak, így kiutaztam, hogy ott kezeltessem magam” – mesélte Terry, akit eleinte meg akartak operálni, de aztán egy speciális kezelésnek köszönhetően javult az állapota, így egyelőre talán megúszta a műtétet.

Az utóbbi időszak kálváriája azonban megerősítette benne, hogy el kell hagynia az országot. Még az ősszel Németországba költözik Danikával és Fannikával, akiknek már az iskoláját is elintézték.

Terry korábban 30 évet élt külföldön, így tudja, mire vállalkozik. Állítása szerint a hivatalos irataik is megvannak a kiutazáshoz. A munkáját is leszervezte már, minden hétvégén fellép, így még a gyerekeire is több ideje marad, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb anyagi körülményeket biztosíthat így számukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik