Szórakozás

Anya lett a ValóVilág eltűnt sztárja – Megszólal

vv eszter (vv eszter, )
vv eszter (vv eszter, )

Nyári esküvője óta semmit nem hallottunk Dadi Eszterről, a ValóVilág ötödik szériájának jogászáról. Az egykori villalakó a Hír24-nek elmondta, időközben nevelőanya lett, és újra visszatért az ügyvédkedéshez.

Eszter élete gyökeresen megváltozott az utóbb időben. Nem csupán feleség lett, de egy gyermeket is kapott, férje 10 éves fia ugyanis velük él. Az ügyvédnő teljes mértékben kiveszi a részét a gyermek neveléséből, akivel nagyon jól kijönnek. A kisfiúnak egyébként nem volt teljesen idegen nevelőmamája, ugyanis a VV-ből már ismerte. Eszter a Hír24-nek azt is elmondta, szeretnének közös gyermeket is Imrével, ha a kicsi jönni akar, ők nem állnak ellen.

„Még tanulom a háztartásvezetést. Aki azt mondja, hogy ez könnyű dolog, annak nincs igaza. Vannak nehézségeim, de igyekszem. Ráadásul szeretném megtalálni az egyensúlyt a munkám és a magánéletem között, ami nem egyszerű dolog” – mondta Eszter, aki néhány hete ismét visszatért ügyvédi praxisához. Ezentúl azonban nem Budapesten, hanem jelenlegi lakóhelyén, Dunabogdányban dolgozik majd. A jogásznő nem tart attól, hogy emiatt kevesebb ügyfele lesz, inkább csak arra számít, hogy másfajta ügyekkel találkozik, mint eddig. Azt is elárulta, a VV és az azt követő fegyelmi eljárás szerencsére nem volt negatív hatással a karrierjére, sőt még pozitív hozama is lett a villalétnek, hiszen sokan megismerték, megkedvelték és ezáltal talán bíznak majd benne ügyvédként is.

Eszter pénzről ugyan nem szívesen beszél, de azt kijelentette, nem az ismertségéből szeretne meggazdagodni. Sokakkal ellentétben ő haknizásokat sem vállalt. Azt sem titkolja, hogy már ismert emberekkel is tárgyalt ügyvédként, és nem zárkózik el attól sem, hogy a jövőben esetleg celebeket képviseljen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik