tv2
Szórakozás

Új műsorral erősít a TV2

Úgy tudjuk, hogy már forgatják azt a realytit, amely állítólag családi titkokról szól, és a kiszivárogtatott hírek szerint hasonlít majd az RTL Klub, A gyanú árnyékában című műsorára.

Amatőr szereplőkkel, de profi stábbal forgatják a TV2 új realityjét. Úgy tudjuk, a jeleneteken egyszerre négy forgatócsoport dolgozik. Őket felügyeli a jogtulajdonos cég képviselője, aki néha-néha maga is kamerát ragad, hogy megmutassa, hogy is kell ezt csinálni.

Értesüléseink szerint az műsort októberben kezdik sugározni, vélhetően a hasonló jellegű konkurens produkcióval azonos időpontban. Egy biztos, a TV2-nek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja előzni az RTL Klubot, ugyanis a már második évaddal futó A gyanú árnyékában igencsak nézett. A legutolsó adatok alapján a 18 és 49 éves korosztály körében a nézők 31 százaléka kapcsolt rá, ez pedig nagyon jónak mondható.

Természetesen megkerestük a TV2-t is, hogy érdeklődjünk az új műsorról, de a csatornánál kitérő választ adtak. Csupán azt mondták, hamarosan hivatalosan is tájékoztatást adnak a csatorna műsorstruktúrájáról, addig azonban nem akarnak részleteket elárulni az új produkciókról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik