Szórakozás

Így tette tönkre volt párját Katie Holmes

katie holmes-chris klein (katie holmes, Chris Klein)
katie holmes-chris klein (katie holmes, Chris Klein)

A hírek szerint Chris Klein azért választotta az önpusztító életmódot, mert Katie elhagyta Tom Cruise-ért.

Katie Holmes sajtósa igen elfoglalt mostanság, nem elég, hogy folyamatosan tagadnia kell a Tom Cruise-zal és a szcientológiával kapcsolatos híreket, most egy másik pasi miatt is kénytelen magyarázkodni. Ginnefer Goodwin színésznő ugyanis azt állítja, hogy Katie a felelős azért, hogy volt párja, Chris Klein alkoholista lett és súlyos depresszióba süllyedt. Az Amerikai pite sztárja ugyanis képtelen volt feldolgozni, hogy Holmes felbontotta eljegyzésüket, és hozzáment Cruise-hoz. Klein problémái pedig tönkretették románcát Goodwinnel is, akinek a poklok poklát kellett átélnie két év alatt, míg vele járt.

Goodwin elméletét az összes érintett azonnal tagadta, de kétségtelen, hogy Chris akkor kezdett inni, amikor Katie-vel már igencsak a végét járta a románcuk. Az első ittas vezetés miatti letartóztatása pár nappal azután történt, hogy Holmes elhagyta. Az azt követő öt évben teljesen tönkretette a karrierjét és a magánéletét az alkohollal.

Katie és Chris a szakításuk óta is közeli kapcsolatban vannak, és ezért már több eszeveszett pletyka is szárnyra kelt róluk. Suri születését követően többen azt állították, hogy Klein a lány apja, mivel még mindig összejár volt menyasszonyával. Majd nem sokkal a Holmes-Cruise válást követően néhányan tudni vélték, hogy Katie visszatért egy kis vigaszért egykori vőlegényéhez, ez azonban máig nem bizonyosodott be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik